skip to Main Content

De betere banketbakkerij heeft natuurlijk een specialiteit. Naast onze foto- en kindertaarten – waar wij dagelijks met onze creativiteit de mooiste creaties weten te verwezenlijken, ambachtelijk gebak en smaakvolle chocolade kennen wij het exclusieve recept van de “Osdorper turfkoek”. Een recept waar wij trots op zijn! Net als Kaasvlinders, Jordino´s en kindertaarten.

Osdorper-Turf-Koek,-Bakkerij-Roetman

Osdorper turfkoek

De Osdorper Turfkoek is één van onze specialiteiten. Een unieke smaak, een echte specialiteit. De Osdorper Turfkoek valt binnen en buiten de regio ontzettend in de smaak. Kom naar banketbakkerij G. Roetman en ervaar zelf deze specialiteit van het huis!

Jordino's - Banketbakkerij G. Roetman, Amsterdam

Jordino’s

Een unieke Amsterdamse specialiteit. Bedacht door Gerry Roetman. Een heerlijke zoetigheid met een exclusief recept wat u slecht enkel kan raden door te proeven!

Kaasvlinders - Banketbakkerij G. Roetman, Amsterdam

Kaasvlinders

Een hartig zoutje voor bij de borrel. Deze specialiteit – gemaakt van bladerdeeg en oude kaas, kan niet ontbreken bij de (betere) borrel. Ervaar zelf de onvergetelijke smaak.

IMG1390

Kindertaarten

Wij staan bekend om onze mooie taart creaties. Vooral de kindertaarten. Banketbakkerij Roetman maakt taarten in het door u gekozen thema. Een Frozen taart, Minion taart, Ajax taart of welk thema dan ook. Wij verrassen u met een schitterend resultaat!

Back To Top